De Bavo Jenaplanschool

samenwerken, samen spelen, samenleven

Welkom op de Bavo Jenaplanschool

WIj zijn een gezellige, kleine school aan de rand van het centrum van Haarlem. SInds 5 jaar zijn wij officieel een Jenaplanschool. Dit betekent voor ons een bevestiging van wie we zijn en wat we doen. Wij zetten in op de ontwikkeling van kinderen in de breedste zin van het woord. Als ze in groep 8 afscheid van ons nemen zijn het kinderen die zichzelf durven te zijn, oog hebben voor elkaar en oog hebben voor de wereld om zich heen. De toekomst wacht op onze kinderen! 

U bent van harte welkom om een kijkje bij ons te komen nemen. Het gebouw is aan de buitenzijde weliswaar niet zo uitnodigend, maar binnen in proeft u de warme en vrolijke sfeer. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden? Onze directeur Caroline Clay geeft u graag een rondleiding door de school. Om een afspraak te maken, kunt u mailen of bellen: 
caroline.clay@twijs.nl of  023-5323861

Referenties

De Bavo Jenaplanschool is een kleine, persoonlijke en warme school. We hebben ons er vanaf dag één thuis gevoeld. De school is een heel veilige omgeving waar de kinderen zich fijn voelen. Voor onze zoon werkt het goed dat hij met twee leerjaren in de klas zit en ook het onderzoekend leren bevalt erg goed. De kinderen mogen vanuit hun eigen nieuwsgierigheid de thema's onderzoeken. Als corona het toelaat is het ontzettend leuk de tentoonstellingen in de klas te zien aan het einde van een thema!