Kinderopvang Blos

Buitenschoolse opvang

BLOS kinderopvang is dagelijks tot 18:30 uur geopend voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Na school wordt er eerst gezellig samen gegeten en gedronken. Jouw kind kan even bijkomen van de schooldag en zijn of haar verhaal kwijt. De buitenschoolse opvang van BLOS is ontspanning en vrije tijd. Kinderen leren ook, maar anders dan op school. Door te ontdekken, samen te werken, creatief te zijn maar ook kritisch te leren nadenken. Elke week staat in het teken van tal van leuke, uitdagende activiteiten die zijn onderverdeeld in 5 verschillende talentontwikkelingen. Samen met de kinderen wordt er een keuze gemaakt welke activiteiten aan bod komen. Door kinderparticipatie hebben zij een stem. Hoe leuk is dat! En tijdens de schoolvakanties zorgt BLOS voor een afwisselend vakantieprogramma, boordevol gave activiteiten. Naast buitenschoolse opvang biedt BLOS ook peuteropvang. Hier wordt je peuter spelenderwijs voorbereid op de basisschool.

Kinderen met een inschrijving op de Bavo Jenaplanschool worden met voorrang geplaatst op de beschikbare plaatsen van BLOS Peuteropvang en BLOS Buitenschoolse Opvang. 

Meer weten over de buitenschoolse opvang en peuteropvang van BLOS? Neem een kijkje op de website.
Of neem contact op met de Locatiemanager: p.catharinus@blos.nl

Link naar de digitale brochure van BLOS buitenschoolse opvang (voor nieuwsbrief of op de website) kunnen gebruiken is: https://www.blos.nl/files/original/algemene-folder-blos-bso-digitaal.pdf

Het is ook mogelijk om uw kind bij andere naschoolseopvang organisaties in te schrijven., Vraag dan eerst goed na of die organisatie ook kinderen van onze school ophaalt.